Jordan Lukaku praat over toekomst bij Antwerp: “Ik ben een koopje man!”

Jordan Lukaku praat over toekomst bij Antwerp: “Ik ben een koopje man!”

30-04-2021 08:14
14

Jordan Lukaku wordt dit seizoen gehuurd van Lazio Roma en het valt af te wachten of Antwerp de aankoopoptie zal neerleggen. Tegenover Gazet van Antwerpen spreekt de broer van Romelu alvast over zijn toekomst.

Lukaku weet niet waar zijn toekomst ligt en of hij volgend seizoen nog bij Antwerp zal blijven. Zijn latste contractjaar gaat bij Lazio in. “Eerlijk: ik weet het niet. Ik focus nu op de play-offs, waarin we vol voor de tweede plaats gaan. Wat erna gebeurt, dat zien we wel. Ik probeer daar niet te veel mee bezig te zijn.”

Antwerp heeft een optie van zo’n anderhalf miljoen euro bedongen. “Die optie is zéker haalbaar. Ik ben een koopje voor Antwerp, man!”, lacht Lukaku. ‘Voor andere clubs ben ik wel duurder. Dat was zo afgesproken met Lazio. Antwerp krijgt korting.”

Antwerp zal dus nog knopen moeten doorhakken. ”Maar als ze me willen houden, moet er natuurlijk wel gepraat worden. Het is niet zoals bij Benavente, dat alles op voorhand werd onderhandeld en er een contract van drie jaar klaarligt. Neen, dat kwam nog nooit ter sprake.”

D’Onofrio
Verschillende spelers hebben lang moeten wachten op een contract. “Het is een beetje vervelend dat ik nog niks gehoord heb, maar ik ben natuurlijk niet de enige. In dat geval zou ik het héél raar vinden. Neen, velen hebben het dit seizoen al meegemaakt.

Veel lijkt ook af te hangen van de toekomst van Luciano D’Onofrio bij Antwerp. “Ik vermoed dat er eerst klaarheid moet komen over de toekomst van meneer D'Onofrio. Maar daar heb ik geen idee van. Ik heb nog niet veel contact met hem gehad.”