Na meer dan een jaar is lijdensweg van Wesley (ex-Club Brugge) voorbij

Na meer dan een jaar is lijdensweg van Wesley (ex-Club Brugge) voorbij

26-04-2021 10:14
1

Aston Villa is er zondag in geslaagd om in extremis een gelijkspel te boeken tegen West Bromwich Albion. Reden om te vieren bij The Villains, al was er wel meer reden om te vieren bij de Engelse ploeg.

Zo kon Wesley Moraes na maanden revalideren eindelijk zijn comeback maken voor Aston Villa. De Braziliaanse spits mocht net voor het einde van de reguliere tijd invallen bij Aston Villa bij een 1-2 achterstand.

Uiteindelijk behaalde Villa nog een gelijkspel na een doelpunt in de extra tijd, met Wesley op het veld. Voor de voormalige speler van Club Brugge betekent zijn invalbeurt ook het einde van een maandenlange periode zonder voetbal.

Wesley viel op 1 januari 2020 uit met een gescheurde kruisband en stond maanden aan de kant. Na iets meer dan een jaar revalideren mag hij zich nu weer voetballer noemen, al is het nog maar de vraag of hij ook snel een basisplaats zal krijgen. Met Ollie Watkins heeft men bij Aston Villa een dure spits in huis gehaald die dit seizoen goed was voor veertien doelpunten in 34 partijen.