'Bayern praat met Leipzig over Nagelsmann en krijgt enorme vraagprijs te horen'

'Bayern praat met Leipzig over Nagelsmann en krijgt enorme vraagprijs te horen'

25-04-2021 23:42
1

Bayern München heeft contact gezocht met RB Leipzig over een transfer van trainer Julian Nagelsmann. Der Rekordmeister zoekt een opvolger voor de vertrekkende Hansi Flick en zou graag in zee gaan met Nagelsmann.

Volgens TZ, een lokale krant, is Bayern in gesprek met Leipzig over een overstap van Nagelsmann. De talentvolle trainer is de eerste keus van de clubleiding van de aanstaand kampioen van Duitsland om de opvolger van Flick te worden, maar moet wel wat kosten. Naar verluidt verwachten Die Roten Bullen een transfersom die 'meer dan tien miljoen euro bedraagt' en Bild rept zelfs van een bedrag van dertig miljoen euro.

Der Rekordmeister kreeg vorige week te horen van Flick dat hij na dit seizoen graag wil stoppen bij Bayern. Het contract van de succestrainer, die maar liefst zes prijzen in één jaar won met de formatie uit Beieren, loopt echter nog steeds door en is nog niet afgekocht. Als Bayern daar overeenstemming over heeft bereikt, kan het definitief zaken gaan doen met Leipzig. Het moet echter oppassen dat het niet te laat is, want ook Tottenham Hotspur overweegt om met Nagelsmann in zee te gaan.