Agnelli heeft boter op het hoofd bij UEFA: Ik ben heel erg boos op hem

Agnelli heeft boter op het hoofd bij UEFA: "Ik ben heel erg boos op hem"

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 17:00do 22-04-2021 om 17:00

Andrea Agnelli is plots de baarlijke duivel van de Europese voetbalwereld. De baas van Juventus, ex-voorzitter van de ECA en prominent voorvechter van de Super League heeft een spelletje gespeeld met de UEFA, aldus het 73-jarige UEFA-lid Michael van Praag.

Van Praag vertelt dat UEFA-preses Aleksander Ceferin zaterdag nog belde met Agnelli, nadat hij lucht kreeg van de Super League-aankondiging. "Agnelli heeft toen gezegd: daar moet je je niks van aantrekken, want het zijn geruchten. Nou, het is gewoon list en bedrog, een ander woord heb ik er niet voor", aldus het nieuwe erelid van de Europese voetbalbond bij de NOS.

"Agnelli is nota bene nog collega-bestuurslid ook. Onbegrijpelijk. Ik ben heel erg boos op hem, omdat hij bij alle vergaderingen die wij als bestuur hebben gehad aanwezig was. Niets wees erop dat er wat zou gebeuren. De Super League is nu gewoon mislukt."

Real Madrid
Dat Real Madrid zich nog niet heeft teruggetrokken, had Van Praag wel zien aankomen. "Die hebben altijd gezegd dat ze een Super League wilden opzetten. Maar die club heeft een salarisbudget van 630 miljoen euro. Ja, hállo. Als het dan een keertje tegenzit, heb je inderdaad financiële problemen. Maar over vijf jaar hadden ze weer met de rug tegen de muur gestaan, want alles wordt uitgegeven aan salarissen en transfers."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws