Geen jackpot voor Genk? Messoudi twijfelt aan miljoenenbedragen voor Onuachu

Geen jackpot voor Genk? Messoudi twijfelt aan miljoenenbedragen voor Onuachu

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 15:01do 22-04-2021 om 15:01

KRC Genk heeft met Paul Onuachu één van de uitblinkers in onze competitie rondlopen en de kans is bijzonder groot dat hij België na dit seizoen verlaat. Het buitenland lonkt en Genk hoopt de jackpot te vangen. Al zijn er toch twijfels.

Bij KRC Genk hoopt men het grote geld te kunnen vangen en Dimitri De Condé strooide eerder al met bedragen van twintig miljoen euro of meer. Of Genk dat ook zal krijgen, is nog maar de vraag. Mo Messoudi heeft alleszins twijfels.

"Ik vraag me af of het dat wel zal krijgen voor een speler die intussen al 27 is en alleen nog maar in Denemarken en België gevoetbald heeft", vertelt de analist in Sport/Voetbalmagazine. Al geeft Messoudi ook aan dat hij Onuachu wel ziet slagen in een competitie zoals de Serie A.

Onuachu werd in de voorbije maanden nog gelinkt aan het Franse Olympique Lyon, tot een transfer kwam het vorige winter echter niet. Mogelijk doet het komende zomer een nieuwe poging voor Onuachu, die dit seizoen goed was voor 31 doelpunten in 35 wedstrijden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws