Genk lanceert opnieuw initiatief voor bekerfinale met unieke blauwe filter

Genk lanceert opnieuw initiatief voor bekerfinale met unieke blauwe filter

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 14:50wo 21-04-2021 om 14:50

Supporters zullen niet naar de Heizel mogen afreizen komende zondag, maar dat betekent niet dat de legioenen van KRC Genk en Standard Luik de bekerfinale niet van nabij kunnen meemaken. Vooral in Limburg doet men zijn uiterste best om de fanbeleving hoog te houden. Wat dacht u van een blauwe filter?

Via de eigen website heeft Genk haar kersverse plan in de wereld gestuurd. Concreet kunnen gewillige fans een speciale AR-filter downloaden en toepassen op één van hun eigen foto's. Op die manier kan de man of vrouw in kwestie via sociale media aan iedereen laten weten dat hij of zij de Genkies steunt in de finale van de Croky Cup. De filter valt gratis te downloaden.

Eerder lanceerde Genk al een initiatief waarbij geïnteresseerde supporters mee konden rijden met de spelersbus richting Brussel, althans op virtuele wijze. Zij die hun foto doorstuurden, kregen een plekje voor hun afbeelding aan de zijkant van de bus. Verder kregen enkele mensen ook thuis bezoek in aanloop naar de grote dag. Benieuwd of Genk de komende dagen nog met andere ideeën op de proppen komt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws