Fans mogen niet naar het stadion, dus gaan KRC Genk-spelers op huisbezoek

Fans mogen niet naar het stadion, dus gaan KRC Genk-spelers op huisbezoek

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 11:15wo 21-04-2021 om 11:15

De Belgische voetbalstadions zijn op wedstrijddagen al een paar maanden akelig leeg. De fans missen de spelers en omgekeerd. Maandag gingen de spelers van KRC Genk daarom op huisbezoek bij enkele supporters.

KRC Genk speelt zondag de Bekerfinale. Tegen Standard zou het Koning Boudewijnstadion normaal tot de nok gevuld zijn, maar door corona mag dat nu niet. Toch was nu kort contact tussen de spelers - waaronder Bryan Heynen, Carlos Cuesta, Bastien Toma en Rubben Peeters - en sommige fans: 'Gisteren maakten onze spelers en staff een roadtrip door Limburg om enkele supporters persoonlijk te verrassen', laat Genk weten via sociale media.

De Genk-spelers konden natuurlijk niet bij de volledige aanhang passeren, maar ook daar vonden de Limburgers een oplossing voor. De abonnees kregen een bijzonder postpakket van de club. 'Een doos boordevol sfeerspullen én benodigdheden om de wedstrijd thuis te beleven', klinkt het bij Genk. De Limburgers hopen dat hun fans zondag voor de grootste barbecue van het land zorgen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws