Anderlecht is gewaarschuwd: “Maes zal zijn spelers op scherp hebben gezet”

Anderlecht is gewaarschuwd: “Maes zal zijn spelers op scherp hebben gezet”

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 08:12za 17-04-2021 om 08:12

RSC Anderlecht heeft aan een punt op STVV genoeg om Play-Off 1 te halen. Johan Boskamp waarschuwt Vincent Kompany en zijn manschappen alvast.

“Een puntje op Stayen is voldoende, maar ze zullen het toch niet makkelijk krijgen tegen STVV”, begint Boskamp. “Ten eerste, je voetbalt op dat klote kunstgrasveld. Ten tweede, STVV speelde vorige week in de derby als een drolletje. Peter Maes heeft zijn spelers deze week op scherp gezet. Ze zullen gebrand zijn om het tegen Anderlecht goed te doen.”

“Het elftal van Vincent Kompany zal aan de bak moeten, maar ik zie ze het welhalen. Oostende heeft het eerder thuis tegen Waasland-Beveren laten liggen. Het was toen te gemakzuchtig. Je ziet vaak dat seizoensrevelaties het op het laatste laten afweten, omdat ze het niet gewoon zijn om met druk om te gaan. Kijk naar OH Leuven, waar het ook al even minder is.”

Boskamp ziet een stijgende lijn. “Bij Anderlecht is er een stijgende lijn. Zeker tegen de topploegen presteert het naar behoren, omdat ze dan het spel niet hoeven te maken. Dat is zeker geen schande trouwens. Vorige week was Club Brugge ook gewoon de betere ploeg. Als je ze dan op de omschakeling pijn kan doen, moet je dat vooral doen”, citeert Het Belang van Limburg.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws