Cercle Brugge viert behoud: “Ze krijgen een dagje vrij en er was muziek”

Cercle Brugge viert behoud: “Ze krijgen een dagje vrij en er was muziek”

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 15:45di 13-04-2021 om 15:45

Na de nederlaag van Moeskroen tegen Antwerp (1-3) is Cercle Brugge zeker van het behoud in de Jupiler Pro League. Teammanager Sven Vandendriessche laat zich tegenover Het Nieuwsblad uit over de situatie.

“In het whatsapp-groepje van de spelers en de trainers merkte je goed dat de match van Moeskroen gevolgd werd”, zegt Vandendriessche. “De berichtjes liepen vlot binnen en er werden leuke fotootjes gepost. Het zat er na onze zege tegen OHL en de uitslagen op zondag natuurlijk aan te komen maar de opluchting was toch groot toen bleek dat Moeskroen verloren had.”

Door corona zal het feesten niet uitbundig zijn. “Feestjes zijn natuurlijk niet mogelijk maar deze morgen was er al meteen muziek in de kleedkamer en de sfeer is opperbest. Er wordt vandaag gewoon getraind en nadien is er de lunch. We zullen wel nog kijken dat we voor iedereen een stukje taart kunnen serveren, dat hebben ze nu wel verdiend.”

“En morgen is er geen training en krijgen ze allemaal een extra dagje vrij. Yves Vanderhaeghe had ze dat zaterdag beloofd maar wilde eerste zekerheid. Nu die er is kan iedereen nog eens extra rusten en genieten. Vanaf donderdag wordt dan de match van Oostende voorbereid. Voor ons is die nu van geen belang meer maar voor Oostende wel natuurlijk. Voor het eerst dit seizoen kunnen wij drie zeges op rij behalen en daar gaan we ook voor”, aldus Vandendriessche.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws