Klopt Beerschot aan bij Anderlecht? ‘Speler zal water bij de wijn moeten doen’

Klopt Beerschot aan bij Anderlecht? ‘Speler zal water bij de wijn moeten doen’

09-04-2021 18:45
5

Zakaria Bakkali krijgt bij Beerschot de kans om zijn carrière nog maar eens te lanceren. Beerschot bedong een aankoopoptie, de vinnige aanvaller heeft dus nog enkele wedstrijden de tijd om zich in de gunst te spelen. Het Laatste Nieuws ziet dat de meningen verdeeld zijn.  

‘Op basis van zijn talent kan Beerschot waarschijnlijk wel een koopje doen met Bakkali’, pent de krant neer. ‘Toch zal Bakkali snel naar zijn beste vorm moeten groeien wil hij kans maken op zijn transfer. In zijn invalbeurten leek hij daar toch nog een heel stuk van verwijderd te zitten. Zijn sprintjes waren moeizaam en hij verslikte zich vaak in zijn dribbel.’

Toch is niet alles kommer en kwel voor Bakkali bij Beerschot. ‘De Luikenaar heeft nog steeds een versnelling met de bal aan de voet en een uitstekende traptechniek. Bakkali denkt nog steeds sneller dan de gemiddelde voetballer. Ook belangrijk, hij lijkt zich uitstekend te hebben geïntegreerd in de spelersgroep’, valt er nog te lezen.

Wil Bakkali zijn transfer naar Beerschot waarmaken zal er wel water bij de wijn moeten worden gedaan. ‘Aan de loonvoorwaarden die hij momenteel bij Anderlecht geniet zal Beerschot geen voorstel doen. Ook de prestaties moeten nog omhoog. Een paar goede acties en goed in de groep liggen zal niet volstaan. Met nog wat extra matchritme kan hij de bazen misschien nog overtuigen.’ De bal ligt dus in het bal van de 25-jarige dribbelaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie