OFFICIEEL: Cercle Brugge stelt Lambrecht aan als nieuwe CEO

OFFICIEEL: Cercle Brugge stelt Lambrecht aan als nieuwe CEO

04-04-2021 17:24 Laatste update: 17:27
3

Cercle Brugge heeft zondag een belangrijke stap gezet in de strijd om behoud en heeft nog een extra reden om te vieren. Zo heeft de Vereniging ook een nieuwe CEO. Ben Lambrecht werd aangesteld als de nieuwe Chief Executive Officer.

Dat kondigde Cercle Brugge zelf aan via de officiële kanalen. De West-Vlaming werkte jarenlang voor het wereldberoemde bedrijf Coca-Cola en zet nu zijn eerste stappen in de voetbalwereld. Hij krijgt meteen de uitdaging om Cercle Brugge in Eerste Klasse A te houden en 'Cercle te laten uitgroeien tot een ware talenthub op en naast het veld', klinkt het.

"Ik kan ook niet wachten om aan deze uitdaging te beginnen", reageert Lambrecht. "Het gegeven om te werken in een ambitieuze en tevens internationale context om van Cercle het grootste talentenplaform van Europa te maken, spreekt mij persoonlijk enorm aan. Met het talent dat op vandaag al aanwezig is op Cercle wil ik graag een goede en sterke bedrijfscultuur verder op poten zetten waarin we als team samen het beste kunnen halen op sportief en extra-sportief vlak."

"Dit is een groeitraject met fantastische vooruitzichten voor alle supporters en partners van Cercle. Ik ben trots om vanaf vandaag deel uit te maken van de grote Cerclefamilie. Leve Cercle", besluit hij.