Vanaf het moment dat ik bij Club Brugge binnen stapte, voelde het geweldig

"Vanaf het moment dat ik bij Club Brugge binnen stapte, voelde het geweldig"

27-03-2021 21:44

De toen nog onbekende Noa Lang werd afgelopen zomer door Club Brugge overgenomen van Ajax en wist meteen te overtuigen. De flankaanvaller heeft zich ontpopt tot een sterkhouder en is niet meer weg te denken uit de basiself. Lang voelde zich naar eigen zeggen ook meteen thuis bij Club Brugge.

"Eigenlijk vanaf het moment dat ik daar binnen stapte, voelde het geweldig. Ze wisten alles van me. Ze laten mij hier mezelf zijn. Dat klinkt simpel, maar het is zo belangrijk", zegt Lang in een gesprek met AD.

Ook trainer Philippe Clement heeft daar een groot aandeel in. "Hij is duidelijk en eerlijk. Ik weet wat er van mij wordt verwacht. Ik kan best eigenwijs zijn. Als jeugdspeler werd ik best vaak van de training gestuurd. Maar ik zie inmiddels echt wel wat er nodig is om te presteren", geeft Lang aan.

Voor Lang is het dus ook duidelijk dat de stap naar Club Brugge de juiste was. "Ik zit bij een geweldige club met geweldige mensen. Van de bank bij Ajax naar de basis bij Club Brugge, dat is zeker geen stap terug. Ik ben gelukkig in België, laten we vooruit kijken", besluit hij.