'Real Madrid ziet sensationele terugkeer van Ronaldo in Bernabéu niet zitten'

'Real Madrid ziet sensationele terugkeer van Ronaldo in Bernabéu niet zitten'

27-03-2021 12:33

Real Madrid zet een streep door een sensationele terugkeer van Cristiano Ronaldo, meldt MARCA. Volgens de grootste sportkrant van Spanje is een rentre in Bernabéu niet aan de orde.

De afgelopen weken gonsde het van de geruchten rond Real Madrid en Ronaldo. Zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft contact gezocht met de Spaanse clubleiding en Ronaldo aangeboden. De mogelijkheden zijn onderzocht, maar een terugkeer komt er volgens MARCA niet. Ronaldo zou een terugkeer wel zien zitten.

Volgens zowel Spaanse als Italiaanse bronnen staat Juventus niet onwelwillend tegenover een vertrek van Ronaldo (35). Een transfer is echter geen abc'tje en Real Madrid ziet de Portugees nu niet als serieuze optie. Dat heeft onder meer te maken met de financiële situatie van de club. Ook hoopt Real in te zetten op jonge spelers als Erling Haaland (Borussia Dortmund) en Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain). Real heeft wel geld, maar kiest ervoor dat anders te besteden.

Het contract van Ronaldo bij Juventus loopt na dit seizoen nog één jaar door. De aanvaller zou gefrustreerd zijn omdat het De Oude Dame maar niet lukt om Champions League-succes te boeken. Met Real Madrid won hij het miljardenbal vier keer, waaronder drie keer op rij.