Vukovic blikt terug op vertrek bij KRC Genk: Ik word opnieuw emotioneel

Vukovic blikt terug op vertrek bij KRC Genk: "Ik word opnieuw emotioneel"

26-03-2021 23:00

Danny Vukovic heeft onlangs afscheid genomen van KRC Genk en besloot om terug te keren naar Australië. Bij zijn afscheid kreeg hij nog een mooi filmpje van Genk te zien. Emotioneel, ook voor Vukovic.

"De voorzitter heeft gesproken, ik heb gesproken en er is een filmpje getoond dat ik eerder die dag had opgenomen. Ik had tranen in mijn ogen. Ik word opnieuw emotioneel, als ik eraan denk", zegt Vukovic in Het Laatste Nieuws.

Bij Genk groeide hij ook uit tot een bijzonder belangrijk persoon. "Weet je, toen ik vier jaar geleden in Genk arriveerde was mijn doel om minstens één wedstrijd te spelen. Ik heb meer bereikt dan ik had durven dromen. Ik heb meer dan 100 wedstrijden gekeept, ik heb Europa League gespeeld, we zijn kampioen geworden", weet de ervaren doelman.

"Het was niet makkelijk toen ik van de coach te horen kreeg dat ik mijn plaats moest afstaan aan Maarten Vandevoordt. Ik was het er niet mee eens, maar ik heb het wel geaccepteerd. Ik heb Vandevoordt zien evolueren van een knul tot een man en hij heeft een grote carrière voor zich", besluit Vukovic nog met een mooi vooruitzicht voor de Genkse fans.