Cercle Brugge wint burenstrijd en pakt overwinning tegen jonkies van Club NXT

26-03-2021 21:15

Ook bij Cercle Brugge heeft men tijdens de interlandbreak een oefenwedstrijd gepland. Het werd ook een burenstrijd tegen de jonkies van Club Brugge, met Club NXT. De winst ging deze keer naar de Vereniging: 2-1.

De jonkies van Club NXT konden met een voorsprong beginnen aan de wedstrijd en maakten er na mistasten achterin bij Cercle 0-1 van. Cercle Brugge kon nog voor de rust voor de gelijkmaker zorgen via Iké Ugbo.

In de tweede helft ging Groen-Zwart er helemaal over en was het belofte Artuur Zutteman die voor de 2-1 eindstand zorgde.

Opstelling Cercle: Warleson (46’ Goblet), Vitinho (46’ Zutterman), Suffys (60’ Scholaert), Cassaert, Raux-Yao, Corryn, Lopes Da Silva (60’ Vanhoutte), Dekuyper, Van Der Bruggen, Musaba & Ugbo (60’ Sampers)