Lang sluit snel vertrek bij Club Brugge niet uit: 'Het wordt afwachten'

Lang sluit snel vertrek bij Club Brugge niet uit: 'Het wordt afwachten'

23-03-2021 15:25
19

Noa Lang sluit niet uit dat hij na dit seizoen alweer vertrekt bij Club Brugge. De aanvaller, die afgelopen zomer de overstap maakte van Ajax naar Brugge, maakt indruk in de Jupiler Pro League.

Lang, die dit seizoen al goed is voor twaalf doelpunten en zeven assists in 22 competitiewedstrijden voor Club Brugge, heeft zich inmiddels gemeld bij Jong Oranje voor het EK O21. Hij geeft aan dat een transfer voor hem een mogelijkheid is na dit seizoen.

"Eerlijk is eerlijk, je weet nooit hoe het gaat natuurlijk", vertelt hij in gesprek met ESPN. "Je kan wel zeggen: ik blijf... Maar je weet nooit wat er op je pad komt of wat er gebeurt. Het wordt afwachten, maar ik moet eerst mijn oude vorm zien terug te vinden. En weer fit worden. Dan zien we het wel."

Lang lag er de afgelopen periode uit, nadat hij positief testte op het coronavirus. De aanvaller geeft aan dat hij nog weer op zijn oude niveau moet komen, maar denkt dat hij van waarde kan zijn voor Jong Oranje op het EK in Hongarije. "Ja, anders ben ik hier niet hè", sluit hij af met een lach.