Doku scoort eerste goal én pakt eerste rode kaart voor winnend Rennes

20-03-2021 14:50 Laatste update: 14:58
4

Jeremy Doku wist tegen FC Metz zijn eerste doelpunt namens Rennes te maken. Na achttien minuten trapte de ex-Anderlecht-sterkhouder de bal tegen de netten. In de tweede helft pakte Doku echter rechtstreeks rood.

Doku kreeg rood na een harde tackle. De Rode Duivel pakte zo zijn eerste rechtstreekse rode kaart. Bij Anderlecht kreeg hij eerder al eens twee keer geel. Eerder wist Doku in de eerste helft al de 0-1 op het scorebord te zetten. Op assist van Terrier schoot de vleugelspeler de bal binnen. Voor rust werd het nog 0-2 dankzij een penaltygoal van Terrier.

Vlak voor tijd maakte Guirassy er nog 0-3 van, maar Metz zorgde voor het slotakkoord. Yade scoorde een eerredder en zette zo de 1-3 eindstand op het bord.