Schouterden zag transfer naar OHL in het water vallen: “Dat deed pijn”

Schouterden zag transfer naar OHL in het water vallen: “Dat deed pijn”

18-03-2021 21:45

Nils Schouterden speelt sinds de jaarwisseling bij het Cypriotische AEK Larnaca FC. Al stond de ex-speler van KAS Eupen ook dicht bij een transfer naar Oud-Heverlee Leuven. Een club waar Schouterden in het verleden al actief was.  

In Het Nieuwsblad vertelt hij over die gemiste transfer. "Mijn makelaars Bjorn Ruytinx en Stijn Francis zijn daar effectief mee bezig geweest. Ze zochten nog een linksback die de club kent en goed ligt bij de supporters. Bjorn zei dat er geen beter moment dan nu was om terug te keren.” Maar toch ging de transfer niet door en dat vond Schouterden jammer. "Ik hoorde dat Marc Brys en Issame Charai positief waren over mij. Maar goed, ik heb me erovergezet. Al deed het pijn. Dat geef ik toe.”

Die transferperikelen liggen ondertussen in het verleden voor Schouterden. Hij concentreert zich nu volledig op Larnaca. "De realiteit is dat ik op dit moment – in mijn hoofd althans toch – eraan denk om mijn profcarrière hier op Cyprus af te sluiten. Aan de andere kant: God weet wat er nog allemaal gebeurt. Ik verzorg mezelf goed, dus ik kan nog wel even mee.”