Charleroi wil match tegen Beerschot uitstellen: negen spelers plus Bayat positief

Charleroi wil match tegen Beerschot uitstellen: negen spelers plus Bayat positief

16-03-2021 15:14 Laatste update: 18-03-2021 14:10
21

Na STVV kampt ook Sporting Charleroi met een coronacrisis. Een extra test heeft wederom enkele nieuwe gevallen naar buiten gebracht. Dat laten de Carolo’s op hun webstek weten.

Na de positieve test van Lukasz Teodorczyk hadden ook Cedric Berthelin, Kaveh Rezaei en Amine Benchaib het vlaggen. Gisteren deed Charleroi een extra test en ook daar kwamen nieuwe gevallen van Covid-19 naar buiten:

Zes spelers: Amine Benchaib, Saido Berahino, Joris Kayembe, Kaveh Rezaei, Lukasz Teodorczyk en Ognjen Vranjes.
Vijf leden van de sportstaf: Karim Belhocine, Frank Defays, Samba Diawara, David Dalmut, Damien Januel.
Een lid van de directie: Pierre-Yves Hendrickx.

Iedereen is in quarantaine geplaatst en woensdag wordt er een nieuwe test afgelegd voor de wedstrijd tegen Beerschot. Het is nog maar de vraag of die match door zal gaan.

Update: Charleroi heeft aangegeven dat er opnieuw enkele spelers positief hebben getest op het coronavirus. Naast de hierboven al bekende namen zijn ook Guillaume Gillet, Gjoko Zajkov, Marco Ilaimaharitra en Joachim Imbrechts besmet geraakt. De wedstrijd tegen K. Beerschot V.A komt daardoor in het gedrang.

Update: De coronasituatie blijft erger worden bij Sporting Charleroi. Nu heeft ook Mehdi Bayat positief getest, dat laten de Carolo’s op hun webstek weten. Charleroi heeft ook een uitstel ingediend voor de wedstrijd tegen Beerschot. De training van 18 maart is al afgelast.

Bij de spelers zijn er ook enkele gevallen bijgekomen. Amine Benchaib, Saido Berahino, Joris Kayembe, Kaveh Rezaei en Ognjen Vranjes, Guillaume Gillet, Gjoko Zajkov, Marco Ilaimaharitra en Joachim Imbrechts hebben allemaal positief getest.