Perez maakt zijn eerste voor Club Brugge: Ik moet nog veel leren

Perez maakt zijn eerste voor Club Brugge: "Ik moet nog veel leren"

16-03-2021 11:00
10

Daniel Perez heeft zijn rekening geopend bij Club Brugge. Hij scoorde maandag de 0-4 tegen KAA Gent. De Venezolaan is blij dat hij zo snel zijn kans kreeg in de A-ploeg. 

"Ik weet dat ik nog veel moet leren", geeft Perez wel aan op de officiële website. "En daarom kijk ik steeds goed naar de bewegingen van Bas Dost op training en tijdens een wedstrijd. Hij is een topspits waar ik heel erg naar opkijk. We trainen heel hard samen en daardoor hoop ik nog veel progressie te kunnen maken. Ik ben heel blij dat ik bij mijn derde invalbeurt al kan scoren. Ik wil ook de coach bedanken voor het vertrouwen dat ik van hem krijg."

Nochtans had Club het echt niet onder de markt met KAA Gent. "We wisten dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden, en dat is het in de eerste helft zeer zeker ook geweest, maar na de rust hebben we ons heel goed herpakt en konden we uiteindelijk nog voor een ruime overwinning zorgen."

Perez kon scoren met het hoofd, zijn specialiteit. "Bij corners weten we dat Ruud zeer goed die bal kan aansnijden en ik kon hem perfect overhoeks binnen koppen. Als ik eerlijk moet zijn, dan scoor ik normaal gezien makkelijker met het hoofd dan met de voeten dus dat was een mooi voorbeeld daarvan. Ondertussen heb ik me toch al een beetje kunnen aanpassen aan het soms toch wel harde Belgische voetbal, maar dat kan door hard te blijven werken alleen maar beter gaan."