Gent betrekt fans in aanloop naar duel tegen Club: 'Waan je in de Ghelamco Arena'

Gent betrekt fans in aanloop naar duel tegen Club: 'Waan je in de Ghelamco Arena'

15-03-2021 12:07
1

Maandagavond ontvangt KAA Gent Club Brugge. Er mogen nog altijd geen fans in het stadion. Toch probeert Gent haar fans zoveel mogelijk bij de match te betrekken en organiseert daarom op Facebook een countdown naar het duel.

Om 20u45 begint het duel tussen KAA Gent en Club Brugge. Een halfuur eerder gaat de Gentse countdown van start. 'Om je alvast op te warmen voor de wedstrijd starten we maandag 15 maart om 20u15 met een Facebook-livestream , waarbij huis-dj Shizzle Le Sauvage het beste van zichzelf zal geven. Volg de opwarming van de spelers en waan jij jezelf opnieuw in onze Ghelamco Arena', klinkt het bij de Buffalo's.

Club Brugge begint als leider aan het duel tegen KAA Gent. Blauw-Zwart telt 67 punten. KAA Gent vinden we terug op plaats 11 met 40 punten. Met het oog op Play-Off 2 moeten de Buffalo's winnen. In december van vorig jaar was KAA Gent de laatste ploeg die Club Brugge kon verslaan in de Jupiler Pro League. De Buffalo's haalden het met het kleinste verschil in het Jan Breydelstadion.