Tamari blinkt uit, maar had het lastig in Leuven: Er waren grote problemen

Tamari blinkt uit, maar had het lastig in Leuven: "Er waren grote problemen"

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 23:40wo 03-03-2021 om 23:40

Is Mousa Tamari nu écht op de goede weg bij OH leuven? De Jordaniër werd met grote verwachtingen binnengehaald maar blonk tegen Antwerp pas voor het eerst uit in onze competitie. Marc Brys weet hoe dat komt en is ook niet verrast dat Tamari nu wel uitblinkt.

Een bananenschot om U tegen te zeggen. Met een fantastische treffer opende de 23-jarige Tamari zijn rekening voor OHL. "Hij werd in Cyprus twee keer uitgeroepen tot speler van het jaar en was het gewend om de grote vedette te zijn. Bij ons heeft hij moeten leren dat hij ook moet meeverdedigen. Die switch heeft hij nu gemaakt en dat rendeert", vertelt Brys aan Het Nieuwsblad.

Makkelijk was het echter niet voor Tamari, zo verliep de integratie ook lastiger dan verhoopt. "Het was heel erg moeilijk voor hem om zijn plekje in deze groep te vinden. Dat heeft echt problemen gegeven. Uiteindelijk heeft hij zich toch opener opgesteld en dat heeft geholpen. Inmiddels is hij zijn plaats in de groep aan het vinden, op training laat hij ook al zijn kwaliteiten zien. In die zin zijn we dan ook niet verrast over zijn prestatie tegen Antwerpen", besluit de OHL-coach.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws