Kleuren Rode Duivels in de toekomst paars-wit? Trainer Kompany gelooft van wel

Kleuren Rode Duivels in de toekomst paars-wit? Trainer Kompany gelooft van wel

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 20:42wo 03-03-2021 om 20:42

Bij de Rode Duivels lopen er met spelers zoals Romelu Lukaku, Youri Tielemans, Leander Dendoncker en Dries Mertens flink wat jongens rond met een verleden bij RSC Anderlecht. Volgens Vincent Kompany zullen dat er in de toekomst nog een pak meer worden.

De huidige trainer van Anderlecht gelooft dat de Rode Duivels in de toekomst weer over heel wat spelers met een verleden bij paars-wit zullen beschikken. "Ik ben er zeker van dat we vanaf het WK 2026 en ook nadien heel wat spelers van Anderlecht zullen terugvinden in de nationale ploeg", zegt Kompany op zijn persconferentie.

"Anderlecht droeg al veel bij aan de huidige generatie, maar ik ben er zeker van dat we ook veel zullen bijdragen aan de generaties die volgen", aldus de trainer van Anderlecht.

Met Yari Verschaeren, Hannes Delcroix en Albert Sambi Lokonga lijken er al enkele (potentiële) Rode Duivels rond te lopen bij het huidige Anderlecht. Ook Sebastiaan Bornauw, Dodi Lukebakio en Orel Mangala staan dicht bij een vaste plek in die selectie van de nationale ploeg.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws