Vercauteren zag ‘eigenaardige wedstrijd’ Antwerp: “Er zat zoveel meer in”

Vercauteren zag ‘eigenaardige wedstrijd’ Antwerp: “Er zat zoveel meer in”

19-02-2021 08:12
8

Antwerp verloor in eigen huis met 3-4 van Rangers. The Great Old gaf een voorsprong twee keer weg en ging uiteindelijk nog onderuit. Na afloop reageerde Frank Vercauteren over het spektakelstuk in de Europa League.

Vercauteren was verrast door de uitslag. “Het was een eigenaardige wedstrijd. We verliezen hier niet van een team dat veel beter is dan ons. Beide teams hebben gewoonlijk een goede organisatie. Dan verwacht je niet zoveel goals. Aanvallend misten we enkele spelers. We hadden dan misschien verwacht moeite te hebben met het creëren van kansen, maar dat bleek niet het geval", citeert Het Laatste Nieuws.

“Verdedigend gaven we veel te veel weg”, vervolgt Vercauteren. “Tot de 0-1 hadden we alles onder controle, maar daarna ging het te vaak mis. Het had ook 5-5 of 6-6 kunnen zijn. Natuurlijk ben ik teleurgesteld door de nederlaag. Er zat zoveel meer in. We hebben veel te veel individuele en collectieve fouten gemaakt. Deze prestatie geeft me natuurlijk ook hoop voor de terugwedstrijd. We gaan volgende week in Glasgow zeker ook kansen krijgen en dan wordt het zaak achteraan alles beter dicht te houden.”