Deschacht in Extra Time: Ik herinner me alles nog van Lukaku bij Anderlecht

Deschacht in Extra Time: "Ik herinner me alles nog van Lukaku bij Anderlecht"

15-02-2021 23:24

Olivier Deschacht was maandagavond te gast bij Extra Time, daarin werden de prestaties van Romelu Lukaku besproken. Deschacht speelde met een jonge Lukaku bij Anderlecht en herinnerde de stevige aanvaller nog maar al te goed.

Romelu Lukaku presteert dit seizoen uitstekend bij Internazionale, dankzij zijn prestaties en doelpunten staat Inter aan de leiding. Ook dit weekend was de Belg belangrijk voor de Nerazzurri met twee doelpunten en een assist. Franky Van der Elst koos de wedstrijd van Lukaku als zijn 'moment van de week' in het panel Extra Time op canvas. 

Olivier Deschacht was getuige van de piepjonge Lukaku bij RSC Anderlecht. "Hij is vroeg bij ons gekomen, op zijn zestiende. Zijn eerste training zal ik ook nooit vergeten, tijdens de kleine wedstrijdjes maakte hij toen al direct het verschil. Zijn eerste invalbeurt met zijn overstapje en zijn doelpunt. Ik herinner me alles nog van Lukaku bij Anderlecht", vertelde Deschacht maandagavond bij Extra Time

Lukaku maakte dit weekend zijn 300e doelpunt en lijkt nog steeds beter en beter te worden. "Fysiek was hij altijd al outstanding. Het is moeilijk om te verdedigen tegen hem, ik zou blijven wijken, wijken. En hopen op de middenvelder die je komt helpen", aldus Deschacht.