Nieuwe recordtransfer voor Club Brugge? '30 miljoen euro voor Lang is logisch'

Nieuwe recordtransfer voor Club Brugge? '30 miljoen euro voor Lang is logisch'

08-02-2021 20:14 Laatste update: 20:17
36

Noa Lang lijkt zo stilaan de voetbalharten van flink wat Belgische voetbalfans te veroveren. Eén van die fans is presentator en commentator Aster Nzeyimana, die helemaal onder de indruk is van de sterkhouder van Club Brugge.

Nzeyimana was afgelopen weekend nog commentator in het duel tussen Waasland-Beveren en Club Brugge en zag daar Lang andermaal uitblinken. Hij is dan ook helemaal overtuigd van de Nederlander en gelooft dat Lang een nieuwe recordtransfer zal worden in ons land.

"Als hij dit blijft doen, dan zeker. Als je 30 miljoen krijgt voor Jonathan David - die dat wel een heel seizoen lang heeft getoond -, dan is 30 miljoen de enige logische optie", geeft Nzeyimana aan bij Studio Brussel.

"Het enige probleempje dat ik dan zou kunnen voorzien, is dat de topclubs nu minder geld hebben door corona. Maar 30 miljoen voor Lang lijkt mij een goede investering", zegt de commentator over Lang.

Lang die komende zomer voor zes miljoen euro door Club Brugge wordt overgenomen zou met een bedrag van dertig miljoen euro ook de duurste uitgaande transfer ooit worden van Club Brugge. Dat is momenteel weggelegd voor Wesley Moraes, die Club Brugge 25 miljoen euro opleverde.