Elsner viert debuut bij KV Kortrijk meteen met vlotte overwinning

05-02-2021 22:41

Luka Elsner heeft zijn eerste wedstrijd als trainer van KV Kortrijk meteen succesvol afgerond. De Kortrijkzanen kenden maar weinig problemen met Royal Excel Moeskroen en wonnen met 0-3.

Na het ontslag van Yves Vanderhaeghe werd Luka Elsner aangetrokken als de nieuwe trainer. Elsner zat nog niet op de bank, maar zag wel hoe zijn jongens al na vier minuten op voorsprong kwamen via Zinho Gano.

Daarop kreeg Moeskroen enkele kansen, maar het was KV Kortrijk dat voor het eerst opnieuw kon vieren. Net zoals bij het eerste doelpunt was het opnieuw een nieuwe aanwinst dat wist te scoren en verdubbelde Ante Palaversa enkele minuten voor het einde van de eerste helft de score.

In de tweede helft ging Moeskroen vol op zoek naar die aansluitingstreffer en zette doelman Ilic ook enkele keren aan het werk. Net zoals in de eerste helft kon KVK toch opnieuw vieren na een omgezette strafschop van Selemani.

Na het derde doelpunt en de rode kaart kwam Moeskroen er amper nog aan te pas. De thuisploeg kreeg wel nog een goede kans, maar het bleef 0-3.