OFFICIEEL: KRC Genk verwelkomt Juklerod van Antwerp: zomeraanwinst in winter

OFFICIEEL: KRC Genk verwelkomt Juklerod van Antwerp: zomeraanwinst in winter

03-02-2021 15:10 Laatste update: 15:14
7

KRC Genk heeft de komst van Simen Juklerod bekendgemaakt. De back komt over van Royal Antwerp Football Club, maar zal pas in de zomer kunnen uitkomen voor de Limburgers. Op de webstek spreekt KRC Genk van een zomeraanwinst in de winter.

‘KRC Genk heeft zich voor komend seizoen alvast versterkt met Simen Juklerød. De Noorse linkerflankspeler van 26 jaar speelt sinds midden 2018 voor Antwerp, maar daar loopt zijn contract in juni af. Juklerød tekende bij ons een overeenkomst voor vier seizoenen, al gaat die dus wel pas in de zomer in. Velkommen Simen!’, klinkt het bij KRC Genk.

KRC Genk maakt de balans op na de wintermercato: ‘Met Juklerød hebben we dus al een versterking voor volgend seizoen binnen, maar onze club komt ook flink versterkt uit de wintermercato. Met talenten als Mark McKenzie en Angelo Preciado werd snel op de bal gespeeld.’

‘Zij hebben intussen al getoond dat ze een onmiddellijke meerwaarde kunnen brengen. Voorts is werk gemaakt van de afslanking van de kern en zo heeft de club meegewerkt aan de uitgaande transfers van vier spelers die absoluut speelminuten willen’, aldus de Limburgers.