Clement geeft duidelijke mening over inkomende transfers

Clement geeft duidelijke mening over inkomende transfers

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 18:49wo 27-01-2021 om 18:49

Club Brugge zag deze transferperiode drie aanvallende spelers vertrekken. Krépin Diatta werd voor 20 miljoen euro verkocht aan AS Monaco en Emmanuel Dennis en Michael Krmencik worden verhuurd aan FC Köln en PAOK. Daartegenover staat de komst van Bas Dost, nu al goed voor vier doelpunten. Trainer Philippe Clement liet niet in de kaarten kijken over eventuele aanvallende versterking.

Op de persconferentie daags voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge werd aan de trainer van Club Brugge gevraagd of er eventueel nog aanvallende versterking op komst is in de vorm van Facundo Pellistri, een jonge vleugelaanvaller die eventueel gehuurd zou worden van Manchester United. "Ik ga niet over specifieke spelerdossiers spreken. Er zijn altijd geruchten die niet kloppen of wel kloppen. We zullen zien wanneer er een akkoord is met een bepaalde speler en dan verder bouwen. En ondertussen vooral verder werken met de spelers die er zijn", liet Clement weten.

Volgens Het Laatste Nieuws zou Facundo Pellistri een uitleenbeurt aan Alaves verkiezen boven een verhuur aan Club Brugge omdat de taal een grote rol speelt voor de jonge speler. Uiteindelijk is het Manchester United zelf die de knoop zal doorhakken.  

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws