'Antwerp zoekt nieuwe keeper en houdt Verhulst (33) achter de hand'

'Antwerp zoekt nieuwe keeper en houdt Verhulst (33) achter de hand'

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 12:15di 19-01-2021 om 12:15

Laatste update: dinsdag 19 januari 2021 om 12:21di 19-01-2021 om 12:21

Alireza Beiranvand speelde afgelopen zondag een uitstekende match voor Antwerp tegen KAA Gent (0-1). Toch blijft een nieuwe keeper aan de orde door de blessure van Jean Butez. Ook Davino Verhulst zou een optie zijn. 

Gazet Van Antwerpen meldt dat Antwerp de prestaties van Verhulst bekijkt. Verhulst speelde tot vorig seizoen bij Sporting Lokeren. Na het faillissement van die club kwam hij terecht bij Apollon Smyrnis in Griekenland. Daar is hij momenteel de titularis.

Naast Verhulst werden eerder al drie andere Belgische keepers genoemd: Ruud Boffin, Mile Svilar en Ortwin De Wolf. Antwerp geeft de voorkeur aan een Belg, zodat er een extra buitenlander op de bank kan zitten. Coach Frank Vercauteren geeft aan dat de komst van een nieuwe keeper niets zegt over de situatie van Beiranvand.  

"Ik heb nooit getwijfeld om Beiranvand te laten staan. Dat zou te makkelijk zijn, om elke keer van keeper te veranderen. Het is onze job om ervoor te zorgen dat hij competitief is. En dit keer konden we tevreden zijn. Maar of hij nu goed speelt of niet, er moet sowieso een goeie doelman bij, in de veronderstelling dat we Butez kwijt zijn tot eind dit seizoen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Verhulst een goede piste voor Antwerp?

Ja
67%
Nee
33%
(186 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws