De Laet (Antwerp) laat zich uit over situatie van Lamkel Zé: “We zijn dat gewoon

De Laet (Antwerp) laat zich uit over situatie van Lamkel Zé: “We zijn dat gewoon"

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 16:00zo 17-01-2021 om 16:00

Laatste update: zondag 17 januari 2021 om 16:03zo 17-01-2021 om 16:03

Royal Antwerp FC heeft op het veld van KAA Gent voor de eerste zege gezorgd onder leiding van Frank Vercauteren. Ritchie De Laet was na afloop tevreden met de overwinning en vooral met de clean sheet van zijn team.

De eerste trainingsweek onder Vercauteren leverde meteen resultaat op voor Antwerp. "Na vorige week hebben we hard gewerkt op het blok zetten. Het was makkelijker met de aanwezigheid van onze nieuwe coach, want zo kon hij zelf zijn ideeën overbrengen. We hebben vandaag de wil laten zien om te winnen en we konden de nul houden", klinkt het bij Eleven.

Antwerp kon aanvallend weinig laten zien op het veld van Gent, maar de defensieve stabiliteit was wel opvallend. "We hebben deze week de accenten gelegd op het verdedigende werk, aanvallend zal voor de komende weken zijn. Iedereen heeft hard gewerkt en we hebben weinig weggegeven. We komen wel goed weg met de penalty", gaat De Laet verder.

Lamkel Zé
Afgelopen week was er alweer heel wat te doen omtrent Didier Lamkel Zé, maar de Antwerp-spelers zijn daar volgens De Laet niet mee bezig. "Ik denk dat 80 procent van de spelers hier vorig jaar ook al waren, dus die zijn dat gewoon. Dit is eerlijk gezegd niks nieuws voor ons, wij gaan verder . We zien wel wat er van bovenaf beslist wordt en dat moeten we dat aanvaarden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Denk jij dat Lamkel Zé een nieuwe kans zal krijgen?

Ja
60%
Nee
40%
(605 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws