Ik ben vanaf dag één goed opgevangen. Ik heb het naar men zin

"Ik ben vanaf dag één goed opgevangen. Ik heb het naar men zin"

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 14:10zo 17-01-2021 om 14:10

Noa Lang is al enkele maanden bij Club Brugge op het veld bewees hij al meermaals zijn meerwaarde voor de landskampioen. Zijn cijfers zijn dan ook goed, met 7 doelpunten en drie assists is de Nederlander bezig aan een sterke beginperiode. In een interview met ClubTV vertelt Lang dat hij zich goed voelt bij Club Brugge.

Club Brugge pakte op de slotdag van de zomertransferperiode uit met de komst van Noa Lang. Hij wordt dit seizoen gehuurd van Ajax met een verplichte aankoopoptie van 6 miljoen euro. Een redelijk hoog bedrag, maar als je de kwaliteit en de cijfers van de aanvallende speler ziet dan wordt die som snel vergeten.

Lang blikte in een interview met Club TV terug op zijn eerste maanden."Ik ben vanaf dag één goed opgevangen. In het begin is het een beetje wennen natuurlijk maar ik heb het naar men zin. Ik voel me op mijn gemak en heb het gevoel dat ik mezelf kan zijn: een beetje gek", vertelt de Nederlander.

Over zijn ploegmaten is Lang ook lovend. "De samenwerking met mijn teamgenoten is goed. Mijn ploegmakkers begrijpen wat ze moeten doen als ik de bal heb. Ofwel diepgang zoeken ofwel in combinatie gaan." De relatie met zijn trainer is volgens Lang ook optimaal. Ze begrijpen elkaar goed.

Club speelt zondagavond op het veld van Beerschot en kan net zoals vorige week een goede zaak doen in het klassement.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws