OFFICIEEL: Maes voert wijziging in staf door: “Doorstroming hoog in het vaandel”

OFFICIEEL: Maes voert wijziging in staf door: “Doorstroming hoog in het vaandel”

06-01-2021 14:44
1

Peter Maes heeft Sil Rouvrois gepromoveerd bij Sint-Truiden VV. De U16-coach wordt nu assistent van Maes, dat laat STVV op zijn webstek weten.

De 31-jarige Rouvrois maakt permanent de overstap naar de A-kern. "Met de overgang van Sil naar de A-kern tonen we dat we de doorstroming van staff en jeugdspelers hoog in het vaandel dragen. Op die manier behouden we de eigenheid van STVV."

"Wat de U16 betreft, hopen wij onze staf spoedig te kunnen versterken, maar wij zijn in de eerste plaats heel erg blij voor Sil. Het is een hele eer voor STVV Youth dat we met Sil één van onze getalenteerde jeugdcoaches zien doorstromen naar de A-kern en nu iemand in de technische staf hebben die enerzijds onze jeugdwerking door en door kent en anderzijds ook onze beloftevolle jeugdspelers, toch zeker van U13 tot en met U21”, zegt CEO Bob Magotteaux.

Rouvrois zelf is ook in de wolken. "Sinds de komst van de nieuwe hoofdcoach hangt er een positieve sfeer rond de club en is er veel energie voelbaar binnen de club. Daar wil ik graag met veel enthousiasme verder aan meewerken. Ik ben het Japanse management, hoofdcoach Peter Maes en ook onze jeugdopleiding dankbaar voor deze stap. Daarom zal ik ook de ontwikkeling van onze jeugdspelers zeker blijven volgen."