Transferactiviteit bij KRC Genk: 'Er komen twee nieuwkomers aan'

Transferactiviteit bij KRC Genk: 'Er komen twee nieuwkomers aan'

05-01-2021 18:37
1

KRC Genk begint het nieuwe jaar woensdag al met een inhaalwedstrijd tegen KAS Eupen. Bij winst begint het aan de tweede helft van het seizoen met één punt achterstand op leider Club Brugge. Dan kan het ook met nieuwkomers aan de inhaalrace beginnen.

Bij KRC Genk vooral positieve selectieproblemen. Zo is er geen enkele speler besmet met het coronavirus en kan John van den Brom uit een sterke selectie kiezen. Daarin zien we nog geen nieuwkomers, al komen er die volgens KRC Genk zelf wel aan.

Op de officiële website spreekt men namelijk duidelijk taal. 'Na het vertrek van Joakim Mæhle zijn we in blijde verwachting van de definitieve komst van de twee nieuwkomers', schrijft men. 

Namen wilde de club niet geven, maar één daarvan is uiteraard nieuwe aanwinst Angelo Preciado. Hij werd gehaald om Maehle te vervangen, maar zit momenteel nog in eigen land omwille van adminstratieve problemen. De tweede aanwinst lijkt dan weer Mark Mckenzie te gaan worden. De verdediger wordt al een tijdje gelinkt aan de Limburgers en staat naar verluidt dicht bij een akkoord met Genk.