Kan het nog erger? ‘Politie waarschuwt Lamkel Zé na fratsen bij Antwerp’

Kan het nog erger? ‘Politie waarschuwt Lamkel Zé na fratsen bij Antwerp’

05-01-2021 08:13 Laatste update: 08:21
24

Didier Lamkel Zé heeft zich weer laten gaan. Gisterenochtend kwam hij bij Antwerp aan in een Anderlecht-shirt, werd hij geweigerd door de receptie en ging hij tekeer op Instagram. Het Nieuwsblad meldt ook dat de politie even langskwam.

Lamkel Zé wil een transfer naar het Griekse Panathinaikos forceren. Bij Antwerp heeft de middenvelder geen toekomst meer nadat Ivan Leko hem naar de B-kern verwees. Ook onder nieuwe coach Frank Vercauteren lijkt er geen verzoening te komen na de fratsen van Lamkel Zé.

Hij liet na zijn bezoekje aan de Bosuil op sociale media weten de volgende keer in een tenue van de grote rivaal Beerschot te komen. Zover kwam het uiteindelijk niet want in de namiddag kwam Lamkel Zé gewoon trainen in een Antwerp-tenue. Hij had wel ‘Ici c’est Zé 7’ op de muren getekend.

Politie
‘Het bestuur, not amused zoals steeds, zal zich na die nieuwe fratsen echter niet soepeler opstellen. Lamkel Zé werkt zich in nesten, voor de zoveelste keer. De politie kwam zelfs langs zijn appartement om hem te waarschuwen voor fans die hem vandaag mogelijk opwachten’, klinkt het.