Vanheusden spreekt over toekomst: Ik wil Champions League spelen

Vanheusden spreekt over toekomst: "Ik wil Champions League spelen"

24-12-2020 12:15
6

Voor Zinho Vanheusden was 2020 een rampjaar. Hij viel opnieuw uit met een kruisbandblessure. Toch hoeft dat een zomertransfer niet tegen te houden, denkt hij zelf. 

"Ik sluit niet uit dat ik nog een jaar voor Standard voetbal, maar ik wil graag de stap naar het buitenland zetten", benadrukt hij bij Het Belang Van Limburg. "Ik wil alles uit mijn carrière halen en naar België terugkeren kan altijd nog. Niet dat ik hier niks meer kan bijleren, maar dit seizoen voelde ik dat ik een hoger niveau aankan. Zonder blessure was ik na dit seizoen sowieso naar het buitenland gegaan."

Een terugkeer naar Inter lijkt het meest logische, maar daar is Vanheusden niet zeker van. "Ik weet dat iedereen zegt dat ik terugga naar Inter, maar eerlijk: ik weet daar niet veel over. Het zou zeker mooi zijn als ik weer voor Inter zou kunnen uitkomen, maar eigenlijk wil ik gewoon met een topploeg Champions League spelen. Het is te vroeg om daar iets over te zeggen. Al zou ik het zelf ook al wel willen weten hoor."

Vanheusden is nog altijd de duurste inkomende transfer ooit in de Jupiler Pro League. Standard betaalde 12,5 miljoen euro voor de Rode Duivel.