Veel interesse, maar toch koos Holzhauser voor een verlengd verblijf bij Beerschot

Veel interesse, maar toch koos Holzhauser voor een verlengd verblijf bij Beerschot

16-12-2020 15:44
3

K. Beerschot V.A is bezig aan een bijzonder goed seizoen en mag zelfs (stiekem) dromen van Play-Off 1. Deels dankzij Raphael Holzhauser, die één van de grote revelaties van het seizoen is. De middenvelder besloot om zijn aflopende contract tot medio 2023 te verlengen. Toch verrassend.

Holzhauser wordt al gevolgd door flink wat clubs en zou aan het einde van het seizoen gratis kunnen verhuizen. Toch besloot hij om zijn contract te verlengen. "Het was het moment om bij te tekenen, vind ik", zegt Holzhauser in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik ben hier gewoon heel graag. Los daarvan kijk ik niet zo ver vooruit. Dat heeft zeker in het voetbal geen zin. Als je me vraagt waar ik nu aan denk, dan is het antwoord heel simpel: aan de volgende wedstrijd. Intussen probeer ik verder aan mijn spel te werken. En aan mijn lichaam", geeft hij aan.

Ziet Holzhauser een stap hogerop dan niet zitten? "Ik zie wel wat op me afkomt, ik ben niet iemand die met een plan werkt. Ook wat dat betreft volg ik een bepaald instinct. Als ik voetbal, wil ik vooral genieten. Dat was al als kleine jongen zo en dat is niet veranderd. En om te genieten is het belangrijk dat je het spel kan brengen dat je het best ligt. En dat is bij Beerschot zo", besluit hij.