Verheyen kiest voor 'Gouden Schoen Refaelov' (Antwerp): Een mooie winnaar

Verheyen kiest voor 'Gouden Schoen Refaelov' (Antwerp): "Een mooie winnaar"

11-12-2020 19:30
2

Binnenkort staat de Gouden Schoen weer op het programma en wordt er gekozen wie de beste voetballer is op de Belgische velden. Een nieuwe Brugse schoen lijkt moeilijk te worden, al denkt Gert Verheyen dat een ex-speler van de club die wel kan winnen.

"Dat is een heel moeilijke voorspelling. Maar ik denk vooral aan een Refaelov natuurlijk", geeft Verheyen aan bij Sporza over de huidige speler van Royal Antwerp FC. "Hoe hij al heeft gespeeld tot hiertoe, is echt top. Dat zou ik een mooie winnaar vinden."

Al zijn er nog favorieten voor de Gouden Schoen. "Dan kom je toch ook weer uit bij Raphael Holzhauser. Dan is het nog altijd de vraag of dat zal gebeuren als Beerschot-speler. Als niet-topploeg is dat altijd wat anders. Maar ik vind van wel. Ik mag ook een formuliertje invullen en hij zal er zeker opstaan bij mij", klinkt het.

En voor wie stemt Verheyen? Toch voor spelers van zijn ex-ploeg Club Brugge? "Wat mijn top drie zal zijn, ga ik nog niet verklappen. Maar drie namen zijn snel ingevuld. Ik denk dat mannen als Vormer en Vanaken wat last gaan krijgen van de voorbije jaren, na al zoveel op die formulieren gestaan te hebben", besluit Verheyen.