Van den Brom geeft pluim aan voorgangers bij Genk: De lijn is al eerder ingezet

Van den Brom geeft pluim aan voorgangers bij Genk: "De lijn is al eerder ingezet"

06-12-2020 21:45
3

KRC Genk heeft zondagnamiddag met 4-2 gewonnen tegen Royal Antwerp FC. John van den Brom pakt daardoor zijn derde overwinning op rij. De nieuwe Nederlandse coach van Genk wil echter niet alle pluimen op zijn hoed steken. Hij looft het uitstekende werk van zijn voorgangers.

"Ik kijk natuurlijk naar mijn eigen ploeg en dan moet ik zeggen dat wij hebben bevestigd waar we al veel langer mee bezig zijn", vertelde Van den Brom tijdens de persconferentie na de match in de Luminus Arena. "Dit is pas mijn derde wedstrijd, maar de lijn is al eerder ingezet. We zijn daarin doorgegaan."

Door de driepunter en het verlies van Beerschot komt Genk plots aan de leiding in de Jupiler Pro League. Over een mogelijke landstitel wil Van den Brom nog niet spreken. "Ik heb gezegd dat Antwerp en wij de best voetballende ploegen van het moment zijn. Maar voetbal is altijd een momentopname. We zijn nog niet eens halfweg, dus wij gaan niet van de daken schreeuwen dat we kampioen zullen spelen", besloot Van den Brom.