'Gewilde Ajax-verdediger Tagliafico hakt knoop door over toekomst'

'Gewilde Ajax-verdediger Tagliafico hakt knoop door over toekomst'

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 07:37vr 27-11-2020 om 07:37

Nicolás Tagliafico heeft overeenstemming bereikt met Ajax over een nieuw contract. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Ricardo Schlieper in gesprek met De Telegraaf. De gewilde Argentijn gaat zijn handtekening zetten onder een nieuwe deal tot medio 2023.

Het oude contract van Tagliafico liep nog door tot de zomer van 2022. Eerder meldde het Algemeen Dagblad al dat Ajax van plan was om de verdediger een nieuwe aanbieding te doen. Er wordt nog gezocht naar een geschikte datum om het nieuwe contract te ondertekenen, zo meldt De Telegraaf.

De Amsterdamse club heeft verschillende afspraken gemaakt met Tagliafico. Zo blijft de afspraak dat de linksback voor een schappelijke prijs - het is niet bekend om welk bedrag het hier gaat - mag vertrekken bij de club wanneer een club uit een Europese topcompetitie zich meldt. Een vertrek in januari is uitgesloten: Tagliafico maakt het seizoen af in de Johan Cruijff Arena.

Afgelopen zomer was de vraagprijs ongeveer twintig miljoen euro, maar er was - mede door de coronacrisis - geen enkele club die dat bedrag wilde betalen. Tagliafico speelde tot op heden 110 wedstrijden voor Ajax, waarin hij het net zestien keer wist te vinden. Hij kostte de Amsterdammers in 2018 vier miljoen euro.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een goede keuze?

Ja
85%
Nee
15%
(41 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws