Vergeten en vergeven? Dennis traint weer met de A-ploeg van Club Brugge

Vergeten en vergeven? Dennis traint weer met de A-ploeg van Club Brugge

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 10:34do 26-11-2020 om 10:34

Zoals verwacht mocht Emmanuel Dennis zich donderdag opnieuw melden bij de A-kern van Club Brugge. Het is de eerste keer dat de aanvaller na het busincident vlak voor het duel tegen Dortmund weer mag trainen met de groep van Philippe Clement.

Maandag op de persconferentie voor het duel tegen Dortmund liet Clement weten dat Dennis niet ging spelen tegen de Duitsers. De Nigeriaan was fit, maar omdat hij bepaalde regels van de club niet volgde, kreeg hij een disciplinaire schorsing en moest achterblijven in België.

Zonder Dennis ging Club Brugge kopje onder tegen Dortmund. Blauw-Zwart verloor met 3-0. Dennis meldde zich de voorbije dagen in het Basecamp in Westkapelle. Daar onderhield hij zijn conditie en kon nadenken over zijn gedrag. Dennis wilde in de bus op een plaats gaan zitten die niet voor hem voorzien was. Hij miste daardoor een Champions League-duel.

Donderdag mag Dennis weer met zijn ploegmaats trainen. Club Brugge is aan de voorbereiding begonnen op het duel tegen Moeskroen. Het is nog niet duidelijk of hij ook mee mag afreizen naar Henegouwen. De kans is wel groot.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Dennis spelen tegen Moeskroen

Ja, als basisspeler
28%
Ja, als invaller
31%
Nee, 90 minuten op de bank
19%
Nee, nog een match in de tribune
22%
(138 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws