Referee Department keert terug op bewuste fase van Faris Haroun

Referee Department keert terug op bewuste fase van Faris Haroun

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 23:50ma 23-11-2020 om 23:50

Royal Antwerp FC geraakte niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van KV Oostende. The Great Old maakte een achterstand in het slot van de wedstrijd nog goed na een doelpunt van Lior Refaelov. In de eerste helft lokte een stevige fout van Faris Haroun echter heel wat discussie uit.

Volgens het Professional Referee Department nam de scheidsrechter tijdens KVO-Antwerp de juiste beslissing wat betreft Faris Haroun. "De scheidsrechter gaf na communicatie met de vierde man een gele kaart aan Haroun. De Antwerp-kapitein stopte een beloftevolle aanval van KV Oostende, maar omdat Gueye de bal niet onder controle had én de doelman op korte afstand van Gueye stond, is een gele kaart de enige juiste beslissing".

Ondanks het protest tijdens en na de wedstrijd van de KVO-spelers en stafleden geeft de instelling van de KBVB dus aan dat de scheidsrechter niet in de fout ging bij de fase rond Haroun. Antwerp neemt het tijdens de volgende speeldag op tegen seizoensrevelatie OHL, terwijl Oostende een verplaatsing op Waasland-Beveren wacht.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws