Van den Brom speelt gelijk in debuutmatch bij KRC Genk tegen nationale beloften

13-11-2020 16:12 Laatste update: 16:34
10

John van den Brom heeft een eerste keer op de bank gezeten bij KRC Genk tijdens een oefenwedstrijd tegen de nationale beloftenploeg van trainer Jacky Mathijssen. Het duel eindigde op 2-2. Cyriel Dessers en Mats Møller Dæhli stonden aan het kanon voor de Limburgers.

Naast de acht internationals ontbraken bij Genk ook Vukovic, Cuesta en Bongonda (rust) en ook Adewoye en Wouters (enkel). Heynen was aanvoerder en begon naast Thorstvedt centraal op het middenveld. Achterin vierde Seigers zijn terugkeer na elf maanden zonder voetballen.

Bij de nationale beloften stonden veel mooie namen op het terrein: Faes, Kana, Openda en De Ketelaere kwamen aan de aftrap, Lokonga en Orel Mangala vielen in. De openingsgoal kwam van de voet van Bataille, maar kort na de rust scoorde Dessers de gelijkmaker.

Ex-Genkenaar Vanzeir bracht de beloften weer op voorsprong, maar Dwomoh kon de 2-2 eindstand vastleggen.