Antwerp-sterkhouder De Laet genoemd bij Rode Duivels: “Why not?”

Antwerp-sterkhouder De Laet genoemd bij Rode Duivels: “Why not?”

03-11-2020 08:26
37

Ritchie De Laet maakt veel indruk dit seizoen bij Royal Antwerp Football Club. De verdediger wordt genoemd bij de Rode Duivels en volgens Antwerp-watcher David Van den Broeck van Het Nieuwsblad is dat terecht.

Ook coach Ivan Leko vindt dat De Laet een selectie verdient, al zal de Kroaat zeker geen campagne voeren om hem op te roepen. “Why not? Hij is misschien wel een van onze beste drie spelers dit seizoen.” Vooral na de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur klonken de lofzangen uit alle hoeken.

‘Martinez moet niet vrezen: De Laet zou niet alleen zijn mannetje staan in zijn driemansdefensie, hij zou ook zijn mannetje staan in zijn vijfsterrenensemble. Hij speelde al samen met Mignolet, Alderweireld, Vertonghen, Vermaelen, Witsel en Lukaku, dus hij zou zich vliegensvlug integreren’, vindt Van den Broeck.

‘We zeggen niet dat hij meemoet naar het EK - het gaat hier om oefenwedstrijden en de Nations League, waarvoor anderen hun neus ophalen. We verwachten ook niet dat hij binnen twee weken tegen Engeland in de basis zou staan. Maar ook dat zou hem niet afschrikken. Harry Kane stak hij al in zijn achterzak’, klinkt het.