Leko weet opnieuw wat verliezen is: Alles gaat nu heel erg snel

Leko weet opnieuw wat verliezen is: "Alles gaat nu heel erg snel"

01-11-2020 17:00 Laatste update: 17:01
18

Antwerp kan dan toch nog verliezen. Het ging met 1-0 de boot in tegen Anderlecht. Coach Ivan Leko is ontgoocheld, maar heeft begrip voor zijn spelers.

"Een van de belangrijke aspecten van ons dominante voetbal is dat we de tegenaanval moeten stoppen. Als je niet dicht bij je tegenstander staat, kan dat niet en zo kreeg Anderlecht drie of vier momenten. Gelukkig voor hen en ongelukkig voor ons scoorden ze uit een van die momenten", zucht Leko bij Sporza.

De wedstrijden volgen mekaar dan ook snel op voor Antwerp. "Het is normaal dat spelers als Gélin, Ampomah en zelfs Mbokani het voelen dat ze veel wedstrijden spelen op korte tijd. Toch domineerden we vandaag en wat we misten was een killerinstinct. Zeker tegen Anderlecht, dat de aanvallende spelers heeft om tegenaanvallen af te ronden."

Leko moet nu snel schakelen, want donderdag volgt de wedstrijd tegen LASK Linz. "Voor ons gaat alles heel erg snel op dit moment. We doen ons best en ik ben tevreden met wat we nu laten zien, want het is meer dan wat we verwachtten.”