Immers (ex-Club Brugge) krijgt schrik van zijn leven: 'Vrouw was bijna dood'

Immers (ex-Club Brugge) krijgt schrik van zijn leven: 'Vrouw was bijna dood'

Gepubliceerd: maandag 26 oktober 2020 om 14:30ma 26-10-2020 om 14:30

Lex Immers onderschat het coronavirus niet meer. De ex-speler van Club Brugge werd ruim twee weken geleden getroffen en besmette zijn vrouw, die doodziek werd.

"Mijn vrouw kreeg het anderhalve week geleden benauwd en kon niet meer ademhalen", vertelt een geschrokken Immers aan BN DeStem. "Ze heeft 24 uur in het ziekenhuis gelegen. Ze is nu nog herstellende. Na een week is ze voor het eerst buiten geweest. Haar eerste stappen gezet en vijftig meter gelopen. Daarna wilde ze terug naar huis. Ze zei: Ik kan niet meer, ik ben buiten adem. Dat is dus na een week."

Het virus had minder effect op Immers, die wel afviel. "Daar ben ik goed vanaf gekomen. Slechts hoofdpijn af en toe, maar dat heb ik vaker. Geen extreme vermoeidheid, niet hoesten en ik heb niet plat op bed gelegen. Wel ben ik continu positief getest."

"Ik heb corona overgedragen op mijn vrouw", weet Immers. "Zij heeft daardoor bijna het loodje gelegd. Ze moest met spoed naar het ziekenhuis. Dat wordt best onderschat. In het begin dacht ik: Het zal wel. Nu heb ik het in mijn omgeving zelf meegemaakt. Aan mijn teamgenoten die net weer begonnen zijn met trainen, zie ik dat ze direct buiten adem zijn. Het virus trekt je lichaam leeg, het is gewoon gevaarlijk. Ik gun het niemand. Uiteindelijk gaan we er allemaal mee te maken krijgen, dat is een ding wat zeker is."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws