Romo is dé held bij OH Leuven: Wil deze overwinning aan hen opdragen

Romo is dé held bij OH Leuven: "Wil deze overwinning aan hen opdragen"

Gepubliceerd: maandag 26 oktober 2020 om 12:45ma 26-10-2020 om 12:45

Rafael Romo is uitstekend bezig bij Oud-Heverlee Leuven. De ex-doelman van Beerschot presteerde sterk tegen Club Brugge en werd bewierookt door coach Marc Brys. Romo was na de match duidelijk in de wolken. 

"Ik ben erg blij dat ik het team kon helpen een fantastisch resultaat te behalen tegen een topclub in België", vertelt hij op de officiële website. "Jammer dat de fans dit niet konden meemaken, maar ik hoop dat wij hen toch wat afleiding hebben bezorgd in deze lastige tijden. Ik wil deze overwinning aan hen opdragen en aan iedereen met een hart voor OH Leuven."

Romo was mentaal helemaal klaar voor Club. "We waren vooraf zeer gemotiveerd om een erg sterk team als Club Brugge partij te geven. Ik wist uiteraard dat er daar heel veel kwaliteit rondloopt, vooral voorin, en ik heb me daarop ingesteld. Dat pakte goed uit. De moeilijkste redding was op dat schot van Diatta in de eerste helft. Om die bal te pakken, moest ik erg snel naar de grond in mijn linkerhoek. Voor een grote doelman zoals ik, is dat toch niet zo evident." 

Komend weekend speelt Romo tegen zijn ex-club Beerschot. "In de Antwerpse derby van zondag heb ik heel erg hard gesupporterd voor Beerschot. Maar nu speel ik voor Leuven en dus zal ik zaterdag op het Kiel mijn doel verdedigen met mijn leven. Ik ken uiteraard nog veel jongens bij Beerschot en heb nog geregeld contact met hen. Met coach Losada, waarmee ik nog samenspeelde, klikt het nog altijd. Het wordt sowieso speciaal voor mij om terug te keren naar Beerschot."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws