VIDEO: Doku gespot op luchthaven Rennes

VIDEO: Doku gespot op luchthaven Rennes

04-10-2020 19:00 Laatste update: 22:35
74

Het is nu zo goed als zeker: Jérémy Doku maakt een transfer naar Rennes in de Ligue 1. Ook de voorzitter van die club heeft namelijk bevestigd dat Doku medische testen komt afleggen. 

Doku wordt al een tijdje gelinkt aan de nummer drie uit Frankrijk. Anderlecht zou nu akkoord zijn voor een bedrag van ongeveer 26 miljoen euro. Nicolas Holveck, de voorzitter van Rennes, heeft bevestigd dat Doku zondagavond wordt verwacht.

"Doku heeft het vliegtuig genomen en zal zondagavond zijn medische testen afleggen", zo vertelde Holveck al aan Canal+. Doku zou in Frankrijk een contract tot 2025 kunnen tekenen. Met zijn 26 miljoen euro zou Doku de grootste uitgaande transfer ooit worden van Anderlecht. Nu is dat Youri Tielemans, die voor 25 miljoen euro naar AS Monaco vertrok.

Met Rennes kan Doku ervaring opdoen in de Champions League. Rennes zit in een groep met Krasnodar, Chelsea en Sevilla. 

Update: Ook Het Laatste Nieuws bevestigt de aanstaande transfer van Doku. De flankaanvaller is inmiddels op het vliegtuig richting Rennes gestapt. Daar legt hij maandag zijn medische testen af.

Update: Doku is zonder problemen in Rennes geraakt, onze jonge landgenoot werd al gespot op de lokale luchthaven. De transfer is dus zo goed als rond.