'Club Brugge deed een bod op Atlético Madrid-spits Kalinic'

'Club Brugge deed een bod op Atlético Madrid-spits Kalinic'

03-10-2020 22:01
5

Club Brugge haalde voorlopig nog niemand nieuw in huis en lijkt ook geen haast te maken om ook heel wat uit te geven. Toch speuren de Bruggelingen nog naar versterking. Daarvoor dacht het onder andere aan Nikola Kalinic.

Eerder deze transferperiode raakte al bekend dat Club Brugge het vizier even had gericht op Mario Mandzukic. Volgens de Spaanse journalist Juan Guato staat ook de landgenoot van Mandzukic, Nikola Kalinic, op het lijstje van de landskampioen.

Naar verluidt bood Club Brugge zelfs al drie miljoen euro op de spits van Atlético Madrid. De kans dat Club Brugge de Kroaat ook in huis haalt, lijkt echter klein. Zo toont ook het Italiaanse Torino stevige interesse in de spits. Kalinic heeft nog een contract tot medio 2021 bij Atlético Madrid, waar hij mag vertrekken. De spits werd afgelopen seizoen uitgeleend aan AS Roma. Daarvoor was de Kroaat goed voor vijf doelpunten in negentien partijen.

Bij Club Brugge lijkt men een nieuwe spits alvast te kunnen gebruiken. Het zag Loïs Openda en Mbaye Diagne deze zomer vertrekken, maar Youssouph Badji wel doorbreken. Ook Michael Krmencik heeft de weg naar doel weer gevonden, maar is om een onbekende reden niet beschikbaar voor de partij tegen RSC Anderlecht.