Drama voor Miguel Van Damme: opnieuw leukemie vastgesteld in beenmerg

Drama voor Miguel Van Damme: opnieuw leukemie vastgesteld in beenmerg

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 om 16:43za 26-09-2020 om 16:43

Laatste update: zaterdag 26 september 2020 om 17:04za 26-09-2020 om 17:04

Het noodlot slaat opnieuw toe voor Miguel Van Damme. Bij de pas 27-jaar geworden doelman werd afgelopen week opnieuw kanker vastgesteld. Van Damme maakte het nieuws bekend via zijn eigen sociale media.

Het is al de derde keer dat Van Damme hervalt. Begin dit jaar herviel hij voor de tweede keer, maar een immunotherapie verrichtte wonderen. Hij keerde zelfs terug naar Cercle Brugge en ondertekende een nieuw éénjarige contract, maar nu slaagt het noodlot opnieuw toe voor de doelman.

"Ik ben hier spijtig genoeg alweer met slecht nieuws", vertelt Van Damme in zijn video op Instagram. "Ik heb de resultaten gehad van mijn beenmergpunctie. Daar blijkt dat de leukemie opnieuw in mijn beenmerg is. Dat betekent ook dat de behandeling die ik krijg niet aanslaat."

"Er zijn nu geen andere mogelijkheden meer, want ik heb alles al gehad wat ik kan hebben. Er zijn nu geen behandelingen meer over", vervolgde Van Damme. "Het enige wat ze nu nog kunnen doen voor mij, is mij zo lang mogelijk in leven houden, tot er ergens iemand ter wereld met een nieuwe behandeling komt. Dat is nu spijtig genoeg nog niet het geval."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ūüôŹūüŹľ‚̧ԳŹ

Een bericht gedeeld door Miguel Van Damme (@miguelvd16) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws